In at out of the money opties

Out-of-money opties, ook wel out-of-range opties genoemd, zijn een soort binaire opties waarbij de uitoefenprijs lager is dan de huidige prijs van de onderliggende waarde. Dit betekent dat deze optie geen waarde heeft op het moment van vervaldatum omdat deze niet voldoet aan de opnamevoorwaarden.

Out of money-opties worden vaak gekozen door beleggers omdat ze goedkoper zijn dan in the money of at the money-opties en ze bovendien de mogelijkheid bieden om met meer vrijheid en flexibiliteit op de markt te handelen. Sommige beleggers gebruiken ze als een hedgingstrategie om beleggingsrisico ‘ s te minimaliseren.

Houd er echter rekening mee dat Out of money-opties risicovolle financiële instrumenten zijn en kunnen leiden tot het verlies van al het kapitaal. Daarom is het, voordat u in dit soort opties belegt, noodzakelijk om de risico ‘ s die gepaard gaan met het beleggen ervan grondig te begrijpen en ervoor te zorgen dat we het werkingsmechanisme van deze opties begrijpen.

Out of money opties zijn dus een soort binaire opties die aantrekkelijk kunnen zijn voor beleggers die op zoek zijn naar goedkopere handelsopties, maar houd er rekening mee dat ze een groter risico lopen dan andere soorten opties. Beleggen in Out of money-opties mag alleen worden overwogen door ervaren beleggers die de risico ‘ s van dergelijke beleggingen kunnen beoordelen en weten dat ze kunnen leiden tot het verlies van al het kapitaal.